Selbu og Tydal menighet > Artikler > Nyheter

Ungdomsklubb

Menigheten har et kjempeflott innredet ungdomsrom på menighetshuset som brukes to dager i uka som kommunal ungdomsklubb. Ungdomsklubben er åpen onsdager fra kl 14.00-18.00 og fredager fra kl. 19.00 – 23.00. Menigheten vil etter hvert innrede et musikkrom. Da vil det bli mulig med et musikkverksted.

Ledertrening

Konfirmantarbeidet i vår menighet er sterkt preget av frivillige ledere, og det er også en viktig del av ungdomsarbeidet vårt. Det skjer masse spennende for lederne, de får muligheten til å være med å påvirke arbeidet vårt og ikke minst styrke det.
Ungdommer som vil være med sendes til et LIV- kurs. LiV (Leder i Vekst):
Dette kurset er utarbeidet av Norges KFUK/KFUM Deltagerne er 16-17år.
Kurset inneholder samlinger på kretsplan. Kurset inkluderer en praksistid i menigheten hvor den enkelte deltager har en oppgave i menigheten og får oppfølging og veiledning i det arbeidet en gjør.